В медиите

bnr.bg-12.12.2019_11.24.jpg

"Пчеличка" ще изгради съвременна пералня за килими в Крумовград

Чичо и племеник Наско и Иван Къркеланови от фирма „Пчеличка 2015“ ООД са заложили на услугата автоматично пране на килими. Фондът за подкрепа и насърчаване на микро, малък и среден бизнес в община Крумовград е оценил качествата на техния бизнес план и е одобрил проекта им за закупуване на ново оборудване и внедряване на услугата автоматично пране на килими. Къркеланови са сред предприемачите, получили на церемония плакет и сертификат от инж. Илия Гърков, вицепрезидент на "Дънди Прешъс Металс" и изпълнителен директор за България, и Абидин Хаджимехмед, зам. кмет на община Крумовград.

 

Наско и Иван Къркеланови: Проектът ни е за 121 хиляди лева - грант, кредит и самоучастие. Той е за акупуване на ново оборудване и внедряване на услугата автоматично пране на килими. Такава услуга за пране с машини няма в града. В автомивките килимите се перат на земята. При нас ще има изтупване, изпиране, изсушаване на килима и ще може тази дейност да се развива и през зимата.

 

Търсене

За Фонда

Създаването на Сдружението води началото си от месец май 2015 г., когато между „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД и Община Крумовград е подписан
Меморандум за разбирателство.

Свържете се с нас

Адрес: Крумовград 6900

ул. Христо Ботев 1

Офис: +359 3641 6 852

Моб.: +359 893 048 991

Имейл: pr@Dundeeprecious.com

https://dundeefund.eu/

© 2015 Всички права запазени. ® Фонд за подпомагане на микро, малко и средни предприятия

Търсене